19 mijë euro nata në këtë hotel - këtu flini, hani dhe pini me kafshët e detit

Dhoma më e shtrenjtë e hotelit nënujor në botë u ofron mysafirëve një pamje mahnitëse që nuk mund të shihet askund në planetin tonë Jashtëzakonisht e këndshme, dhoma Muraka është një përvojë me pesë yje që zgjat gjithë jetën. Ndërsa peshqit që rrethojnë dhomën tuaj, oqeani lëkundet nga dritarja – ju mund të shijoni një pushim......

Maj 10, 2024 - 14:13
 0  1
19 mijë euro nata në këtë hotel - këtu flini, hani dhe pini me kafshët e detit
Dhoma më e shtrenjtë e hotelit nënujor në botë u ofron mysafirëve një pamje mahnitëse që nuk mund të shihet askund në planetin tonë Jashtëzakonisht e këndshme, dhoma Muraka është një përvojë me pesë yje që zgjat gjithë jetën. Ndërsa peshqit që rrethojnë dhomën tuaj, oqeani lëkundet nga dritarja – ju mund të shijoni një pushim......

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin