Ambasada italiane përgëzon qeverinë për lehtësimin e procedurave për konvertimin e patentë-shoferëve

Ambasada e Italisë në Prishtinë, ka përgëzuar Qeverinë e Kosovës për lehtësimin e procedurave për të gjithë qytetarët për marrjen e patentëshoferit. Kjo ambasadë me anë të postimi në llogarinë në platformën “X”,  ka thënë se mbështesin iniciativat e tilla që nxin integrim më të madh. “Ambasada e Italisë në Prishtinë përgëzon Qeverinë e Kosovës […]

Maj 10, 2024 - 14:14
 0  2
Ambasada italiane përgëzon qeverinë për lehtësimin e procedurave për konvertimin e patentë-shoferëve

Ambasada e Italisë në Prishtinë, ka përgëzuar Qeverinë e Kosovës për lehtësimin e procedurave për të gjithë qytetarët për marrjen e patentëshoferit.

Kjo ambasadë me anë të postimi në llogarinë në platformën “X”,  ka thënë se mbështesin iniciativat e tilla që nxin integrim më të madh.

“Ambasada e Italisë në Prishtinë përgëzon Qeverinë e Kosovës për përpjekjet e saj në lehtësimin e procedurave për të gjithë qytetarët për marrjen e patentë shoferit”.

“Ne mbështesim iniciativat që nxisin integrim më të madh dhe nxisin vizionin tonë të përbashkët për një Kosovë të larmishme dhe gjithëpërfshirëse”, ka shkruar Ambasada e Italisë në Kosovë.

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin