Kontakti

SERIOZO, DUAM TË DEGJOJMË NGA JU

Dëshironi që ne të promovojmë biznesin tuaj ose keni ndonjë pyetje në lidhje me shërbimin tonë, atëherë na kontaktoni në WhatsApp, Email ose Facebook Radio Rreze

Këtu mund të gjeni numrin e kontaktit dhe emailin.

Dërgo një Mesazh

+43 677 64 49 85 91
info@proradioshqip.com
Innsbruck

Kjo faqe përdor cookie. Duke vazhduar të shfletoni faqen, ju pranoni përdorimin tonë të cookies.