Debat Publik nga Kompania KRM “Uniteti” sh.a

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 16, pika 4, Kompania KRM “Uniteti” sh.a  Mitrovicë, në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe komunën organizojnë: DEBAT PUBLIK Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedispër Deponinë e Mbeturinave Gërmova, në ZK. Koshtovë, Komuna e Mitrovicës. […]

Maj 10, 2024 - 14:14
 0  3
Debat Publik nga Kompania KRM “Uniteti” sh.a

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 16, pika 4, Kompania KRM “Uniteti” sh.a  Mitrovicë, në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe komunën organizojnë:

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedispër Deponinë e Mbeturinave Gërmova, në ZK. Koshtovë, Komuna e Mitrovicës.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 27.06.2024 në ora 10:00 në ShFMU  “Shaban Idrizi” në fshatin Zhabar, komuna e Mitrovicës, do të organizohet  debat publik nga Kompania KRM “Uniteti” sh.a  Mitrovicë, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën, për Deponinëe Mbeturinave Gërmova, në ZK. Koshtovë, Komuna e Mitrovicës.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

https://us05web.zoom.us/j/7012651943?pwd=JsyiMPR68pjZDwwrm2Z53eU1x9TEbu.1


Meeting ID: 701 265 1943
Passcode: 123456

Në linkun e mëposhtëm  mund të gjeni raportin e VNM-së për Kompaninë KRM “Uniteti” sh.a Mitrovicë, Deponinë e Mbeturinave Gërmova, në ZK. Koshtovë, Komuna e Mitrovicës

https://mmphi.rks-gov.net/Document/Announcements?type=2

Në emalin e mëposhtëm mund të dërgoni komentet lidhur me projektin  vnm.komente@rks-gov.net

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin