Dy artistë të papërcaktuar në gjini arrijnë të kalojnë në finalen e “Eurovision 2024”

Përfaqësuesit e këtij viti në Eurovision, Nemo nga Zvicra dhe Bambie nga Irlanda, janë shpallur si persona jobinarë (të papërcaktuar në gjini). Ata përdorin përemrin “ai” dhe “ajo”. Në një konferencë për shtyp pas gjysmëfinales së dytë të Eurovisionit u diskutua rreth kësaj çështje. “Është e mrekullueshme që e dimë që nuk......

Maj 10, 2024 - 14:13
 0  1
Dy artistë të papërcaktuar në gjini arrijnë të kalojnë në finalen e “Eurovision 2024”
Përfaqësuesit e këtij viti në Eurovision, Nemo nga Zvicra dhe Bambie nga Irlanda, janë shpallur si persona jobinarë (të papërcaktuar në gjini). Ata përdorin përemrin “ai” dhe “ajo”. Në një konferencë për shtyp pas gjysmëfinales së dytë të Eurovisionit u diskutua rreth kësaj çështje. “Është e mrekullueshme që e dimë që nuk......

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin