Kjo dyshohet të jetë arsyeja që mund ta ketë çuar Naimin drejt vrasjes së Liridonës

Vrasja e Liridona Murseli Ademajt, ka tronditur opinionin në Kosovë dhe më gjerë. Prapa kësaj vepre makabre, që ndodhi mbrëmjen e së mërkurës në fshatin Bërnicë të Prishtinës, dyshohet se është burri i saj, Naim Murseli, bashkë edhe me dy persona të tjerë. Thuhet se Naim Murseli ka pranuar para organeve të drejtësisë organizimin e vrasjes së bashkëshortes së......

Dhj 2, 2023 - 17:06
 0  28
Kjo dyshohet të jetë arsyeja që mund ta ketë çuar Naimin drejt vrasjes së Liridonës
Vrasja e Liridona Murseli Ademajt, ka tronditur opinionin në Kosovë dhe më gjerë. Prapa kësaj vepre makabre, që ndodhi mbrëmjen e së mërkurës në fshatin Bërnicë të Prishtinës, dyshohet se është burri i saj, Naim Murseli, bashkë edhe me dy persona të tjerë. Thuhet se Naim Murseli ka pranuar para organeve të drejtësisë organizimin e vrasjes së bashkëshortes së......

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin