Komisioni Evropian miraton ndihmën prej 118 milionë eurosh për të mbështetur Autoritetin Palestinez

Komisioni Evropian tha të premten se kishte miratuar një paketë ndihme prej 118 milionë eurosh për të mbështetur Autoritetin Palestinez. Komisioni tha se ndihma do të ndihmojë në pagimin e pagave dhe pensioneve të nëpunësve civilë në Bregun Perëndimor, ndihmat sociale për familjet në nevojë dhe pagesën për referimet mjekësore në spitalet e Jerusalemit Lindor, […] The post Komisioni Evropian miraton ndihmën prej 118 milionë eurosh për të mbështetur Autoritetin Palestinez appeared first on Insajderi.

Dhj 22, 2023 - 14:56
 0  5
Komisioni Evropian miraton ndihmën prej 118 milionë eurosh për të mbështetur Autoritetin Palestinez

Komisioni Evropian tha të premten se kishte miratuar një paketë ndihme prej 118 milionë eurosh për të mbështetur Autoritetin Palestinez.

Komisioni tha se ndihma do të ndihmojë në pagimin e pagave dhe pensioneve të nëpunësve civilë në Bregun Perëndimor, ndihmat sociale për familjet në nevojë dhe pagesën për referimet mjekësore në spitalet e Jerusalemit Lindor, raporton Guardian.

The post Komisioni Evropian miraton ndihmën prej 118 milionë eurosh për të mbështetur Autoritetin Palestinez appeared first on Insajderi.

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin