Osmani: Në çdo hap, Kosova reflekton forcën dhe frymën e demokracisë

Presidentja Vjosa Osmani, ka thënë se Kosova ka bërë hapa të rëndësishëm në avancimin e sundimit të ligjit në përputhje me strategjinë e miratuar gjithëpërfshirëse kombëtare, një nga rezultatet më të rëndësishme në kuadër të zotimeve në Samitin për Demokraci. Në kuadër të Samitit të tretë për Demokraci, i mbajtur në......

Mars 20, 2024 - 16:55
 0  2
Osmani: Në çdo hap, Kosova reflekton forcën dhe frymën e demokracisë
Presidentja Vjosa Osmani, ka thënë se Kosova ka bërë hapa të rëndësishëm në avancimin e sundimit të ligjit në përputhje me strategjinë e miratuar gjithëpërfshirëse kombëtare, një nga rezultatet më të rëndësishme në kuadër të zotimeve në Samitin për Demokraci. Në kuadër të Samitit të tretë për Demokraci, i mbajtur në......

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin