Radio Pro Shqip App

Nën 25, 2023 - 11:04
Nën 30, 2023 - 12:39
 0  27
Radio Pro Shqip App
Radio Pro Shqip App

Aplikacioni Radio Shqip Pro ju mundëson të dëgjoni radio nga kudo në botë në smartfonin ose tabletin tuaj Android. Me një ndërfaqe moderne, të bukur dhe miqësore për përdoruesit, Radio Shqip Pro ofron përvojën më të mirë kur dëgjoni radio në internet dhe radio online. Gjithashtu ju ofron regjistrime të drejtpërdrejta në formatin *.mp3 në pajisjen tuaj celulare. Dizajn elegant me dy mënyra: errësirë ​​dhe dritë Stacione të reja radio shqiptare dhe ndërkombëtare shtohen çdo ditë. Ky aplikacion aktualisht është pa reklama dhe mund ta përdorni lirisht.

Skedarët

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin