Rihanna flet për fëmijët: Shpresoj t’i rris fëmijët e mi më mirë se sa jam rritur unë

Për Rihanna-n, krijimi i një familjeje tejkaloi çdo pritshmëri që kishte për mëmësinë. Dhe ajo vetë, gjithçka që shpreson është të rrisë me dashuri fëmijët e saj dhe të jetë pjesë e një familjeje që do të “thyejë” “mallkimet e brezave”. Këtë, dhe më shumë, ajo tha gjatë intervistës së saj me Access Hollywood në festën e lançimit të Fenty x Puma Creeper Phatty […] The post Rihanna flet për fëmijët: Shpresoj t’i rris fëmijët e mi më mirë se sa jam rritur unë appeared first on Insajderi.

Dhj 22, 2023 - 14:57
 0  15
Rihanna flet për fëmijët: Shpresoj t’i rris fëmijët e mi më mirë se sa jam rritur unë

Për Rihanna-n, krijimi i një familjeje tejkaloi çdo pritshmëri që kishte për mëmësinë. Dhe ajo vetë, gjithçka që shpreson është të rrisë me dashuri fëmijët e saj dhe të jetë pjesë e një familjeje që do të “thyejë” “mallkimet e brezave”. Këtë, dhe më shumë, ajo tha gjatë intervistës së saj me Access Hollywood në festën e lançimit të Fenty x Puma Creeper Phatty në Los Angeles.

Rihanna foli për mëmësinë, familjen, partnerin dhe atë që dëshiron të arrijë në jetën e saj. Ylli u bë nënë për herë të dytë kur ajo dhe A$ASP Rocky mirëpritën djalin e tyre më të vogël, Riot, në gusht. Duke iu referuar asaj se si është të krijosh një familje, Rihanna i tha gazetarit se “nuk e ke idenë. Ju vetëm shpresoni. Ju shpresoni që “të jeni në gjendje të keni fëmijë një ditë dhe të jeni në gjendje t’i rrisni me dashuri. Të jeni pjesë e një familjeje që thyen mallkimet e brezave dhe thjesht ecën përpara dhe bën gjëra të reja dhe i rrit fëmijët e tyre më mirë se sa na rritën ne. Dhe po ndodh dhe nuk mund ta besoj”.

Më pas ajo bëri shaka se e vetmja gjë që mund të parashikonte për fëmijët e saj ishte se njëri prej tyre do të trashëgonte tiparet e saj të veçanta. “E vetmja gjë që imagjinova ishte ndoshta balli i RZA,” tha ajo.

Për Rihanna-n, krijimi i një familjeje tejkaloi çdo pritshmëri që kishte për mëmësinë. Dhe ajo vetë, gjithçka që shpreson është të rrisë me dashuri fëmijët e saj dhe të jetë pjesë e një familjeje që do të “thyejë” “mallkimet e brezave”. Këtë, dhe më shumë, ajo tha gjatë intervistës së saj me Access Hollywood në festën e lançimit të Fenty x Puma Creeper Phatty në Los Angeles.

Rihanna foli për mëmësinë, familjen, partnerin dhe atë që dëshiron të arrijë në jetën e saj. Ylli u bë nënë për herë të dytë kur ajo dhe A$ASP Rocky mirëpritën djalin e tyre më të vogël, Riot, në gusht. Duke iu referuar asaj se si është të krijosh një familje, Rihanna i tha gazetarit se “nuk e ke idenë. Ju vetëm shpresoni. Ju shpresoni që “të jeni në gjendje të keni fëmijë një ditë dhe të jeni në gjendje t’i rrisni me dashuri. Të jeni pjesë e një familjeje që thyen mallkimet e brezave dhe thjesht ecën përpara dhe bën gjëra të reja dhe i rrit fëmijët e tyre më mirë se sa na rritën ne. Dhe po ndodh dhe nuk mund ta besoj”.

Më pas ajo bëri shaka se e vetmja gjë që mund të parashikonte për fëmijët e saj ishte se njëri prej tyre do të trashëgonte tiparet e saj të veçanta. “E vetmja gjë që imagjinova ishte ndoshta balli i RZA,” tha ajo.

The post Rihanna flet për fëmijët: Shpresoj t’i rris fëmijët e mi më mirë se sa jam rritur unë appeared first on Insajderi.

Çfarë është Reagimi Juaj?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Admin Developer, IT Admin